SuviDesign

DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 15.−16.7.2017

Taidekeskus Purnu, Orivesi

Ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilua, taidetta ja ihmisiä


http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli1.jpg
http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli2_uusi.jpg
http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli3.jpg
http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli4.jpg
http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli5.jpg
http://www.suvidesign.fi/wp-content/uploads/2017/02/karuselli6.jpg

 

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen. Tänä vuonna SuviDesign järjestetään kymmenettä kertaa, ja juhlavuosi onkin erityinen osoitus tapahtuman positiivisesta merkityksestä niin kävijöille kuin näytteilleasettajillekin.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn, Kuvataiteen Kesätoriin sekä kahden nykytanssiryhmän esityksiin. Lue lisää tästä.

Lisäksi voit tulla kuuntelemaan Yrjö Kukkapuron ja Saara Ikävalkon luentoja muotoilusta. Katso tarkemmat esittelyt ja ajankohdat tästä.

Tapahtumaan kannattaa tulla viihtymään koko päiväksi, sillä alueella on myös kahvio, uimaranta, venelaituri ja ruokateltta.

SuviDesigniin kannattaa ottaa myös lapset mukaan! Koko tapahtuman ajan on työpaja, jossa tehdään lennokkeja kierrätysmateriaaleista. Lisäksi lauantaina klo 12-15 on mahdollisuus osallistua kollaasi-korttipajaan, jonka järjestää kuvataiteilija Laura Lehtinen.

 

Julkiset kulkuneuvot SuviDesigniin lauantaina:

Oriveden linja-autoasemalta ilmainen NOPA-palvelubussi klo 10.30

Oriveden rautatieasema klo 10.35 (yhteys Tampereelta taajamajuna 10.30)

Lähtö Purnusta klo 13.55 (yhteys Tampereelle IC 14.26)

 

Tutustu tästä ruokateltan menuun. Tarjolla lähiruokaa myös kasvis- ja vegaaniruokailijat huomioiden.