Koronaturvallinen tapahtuma

SuviDesign ja Taidekeskus Purnu ovat valmistelleet Aluehallintoviraston suositusten mukaisen suunnitelman koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Meidän kaikkien tavoitteena on turvallinen ja tartuntavapaa tapahtuma, joten otathan huomioon seuraavat asiat vieraillessasi SuviDesignissa.

1. Älä saavu tapahtumaan jos sinulla on hengitystieinfektion oireita.

2. Pidä riittävä etäisyys muihin ihmisiin. Taidekeskus Purnun näyttelyhalleissa suositellaan enimmäisvirailijamääräksi 12 henkilöä per paviljonki, ja henkilökunta on ohjeistettu valvomaan näyttelyhalleissa samanaikaisesti oleskelevien henkilöiden määrää. Otathan turvavälin huomioon erityisesti jonottaessasi lipunmyyntiin tai kahvioon. Tapahtumaan on valmisteltu turvaväleistä muistuttavat opasteet tarvittaviin paikkoihin.

3. SuviDesign on ulkoilmatapahtuma, suosittelemme maskien käyttöä ainakin sisätiloissa sekä myös lähikontaktissa ulkotiloissa.

4. Taidekeskus Purnussa on useita pisteitä joissa pääset desinfioimaan tai pesemään kätesi. Käsidesiä löytyy mm. sisäänkäynnin, kahvion, wc-tilojen ja SuviDesign alueen myyntipisteiden yhteydessä.

5. SuviDesignin myyjät sekä Purnun henkilökunta on ohjeistettu huolehtimaan pintojen puhdistuksesta tehostetusti. WC-tilat siivotaan kerran tunnissa, ja kassojen yhteydessä esimerkiksi maksupäätteet ja muut pinnat pyyhitään aina tarvittaessa desinfioivalla liinalla.

6. Mikäli puhelimessasi on Koronavilkku-sovellus, sitä kannattaa käyttää. Mikäli sinulla ilmaantuu hengitystieinfektion oireita SuviDesign tapahtuman jälkeen, hakeudu koronatestiin.

Tarvittaessa SuviDesign tapahtumaan saapuvan yleisön määrää voidaan seurata ja säännellä Taidekeskus Purnun lipunmyynnissä. Tapahtuman kesto on seitsemän tuntia, joten kävijämäärä jakaantuu tälle ajalle. SuviDesign on ulkotilmatapahtuma, ja mahdollisuus riittävien turvavälien pitämiseen on hyvä.