SuviDesign – muotoilua osaksi elämää

Tervehdys kaikille!

Ja tervetuloa SuviDesignin blogin pariin sekä uusituille nettisivuillemme. Olen Elina Korri, SuviDesignia järjestävän MUTTA Ry:n puheenjohtaja, ja sain kunnian avata uuden blogimme esittelyn merkeissä.

Blogin tavoitteena on kertoa muotoilun ja taideteollisuuden kuulumisia noin kerran kuussa. Kiinnostumme ajankohtaisista aiheista, ilmiöistä ja ihmisistä. Toivomme että voimme johdatella sinut uusien näkökulmien äärelle ja ruokkia kiinnostustasi. Blogin kautta pääset kurkistamaan vierailevien kirjoittajien näköaloihin muotoilun maisemissa.

Ihmisien omistaman tavaramäärän kasvaessa on kasvanut myös kiinnostus omistaa esineitä, jotka ovat toimivia, kestäviä ja kauniita. Myös jo jonkin aikaa on selvästi ollut nähtävissä ihmisten mielenkiinnon herääminen tuotteiden ekologisuutta ja eettistä tuotantoa kohtaan. Näiden teemojen äärelle käydään myös SuviDesignin blogissa.

Tapahtumana SuviDesign haluaa tarjota inspiraatiota, kauneutta ja ruokaa sielulle. Haluamme että arkesi on hitusen parempi, kun juot aamukahvisi kauniista kupista tai pysähdyt esineen lämpimän puupinnan äärelle. Haluamme tarjota tapahtumassamme juurevia tuotteita ja mieleenpainuvia hetkiä.

SuviDesignin tavoitteena on luoda merkityksiä: merkityksellisiä kohtaamisia, oivalluksia olemisesta ja todellista iloa muotoilusta. Haluamme että muotoilijoiden ja taidekäsityöläisten tuotteet kasvattavat juuret, joiden ansiosta esine ei lennä kierrätyskeskukseen ensimmäisen kevätsiivouksen tuulahduksen puhaltaessa kodin yli, vaan kasvaa osaksi elämää.

 

Olemmekin MUTTA Ry:ssä ylpeitä siitä, että tapahtumamme on ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilua, taidetta ja ihmisiä. Tämä vuosi on meille erityinen, sillä juhlimme SuviDesignin 10-vuotista taivalta. Pysythän siis mukana kun tutustumme blogissa muotoilun näkökulmiin ja  tervetuloa matkalle kohti kesää!

 


Elina Korri on SuviDesignia järjestävä MUTTA Ry:n puheenjohtaja, ekologisesta ja eettisestä vaatetuotannosta kiinnostunut vaatesuunnittelija ja yrittäjä, joka nauttii musiikista, luonnosta ja hyvästä muotoilusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.