SuviDesign

DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 

Vuoden 2020 SuviDesign järjestetään poikkeuksellisesti Oriveden Taitokeskuksella 


  • SuviDesign

SuviDesign rantautuu tänä kesänä Oriveden Taitokeskukseen 6.6.-15.8.20. Tule ihastumaan taidolla valmistettuihin kotimaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin Oriveden Taitokeskuksen tunnelmalliseen ympäristöön. Myyntinäyttelystä voit hankkia mm. kodin sisustustuotteita, keramiikkaa, koruja ja asusteita, vaatteita, lasituotteita, nahkalaukkuja sekä huonekaluja. SuviDesign myyntinäyttelyn löydät Taitokeskuksen 2. kerroksesta. Avoinna Taitokeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Lue lisää tapahtumasta SuviDesignin Facebookista

Millainen on SuviDesign tapahtuma, joka normaalioloissa on järjestetty Taidekeskus Purnussa jo vuodesta 2008?

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn, Kuvataiteen Kesätoriin sekä nähdä nykytanssiesityksiä.

Lisäksi tuttuun tapaan lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa puheenvuoroja muotoilusta. Päivitämme luentojen pitäjän kevään kuluessa.

Tapahtumaan kannattaa tulla viihtymään koko päiväksi, sillä alueella on myös kahvio, uimaranta, venelaituri ja ruokateltta. Pääsymaksu SuviDesign ja Taidekeskus Purnu 12€ / 9€