SuviDesign


DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 
Taidekeskus Purnussa


  • SuviDesign

Millainen tapahtuma on SuviDesign joka on järjestetty Taidekeskus Purnussa jo vuodesta 2008?

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn ja Kuvataiteen Kesätoriin.

Tapahtumaan kannattaa tulla viihtymään koko päiväksi, sillä alueella on myös kahvio, uimaranta, venelaituri ja ruokateltta. Pääsymaksu SuviDesign ja Taidekeskus Purnu 12€ / 9€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

SuviDesignissa mukana tänä vuonna:

Aana Ilona
Birgit Pyykkö
Evolum / Jukka Isotalo
Hembula Design
Huihuitextile
Katztudio
Kisskiss
Koi Design
Koruseppä Anu Kirkinen
LiinaLommi
Made by Hannele Rusila
marjaana niskanen
MEA upcycle studio
Muotoverstas
Pirjo Nylander
Saija Lehtonen Design
SEKÄETTÄ-neuleet
Studio Arto Halmetoja
Suvi Pouttu
Susanna Nurminen design
THINK TODAY
Wiwi design

Lue lisää  SuviDesignin Facebookista