SuviDesign


DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 
Taidekeskus Purnussa


  • SuviDesign

SuviDesign järjestetään tänä kesänä tutuissa puitteissa Taidekeskus Purnussa 17.-18.7.21. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten kesän tapahtumia koskevia koronatiedotteita, ja toimimme niiden mukaan yhteistyössä Taidekeskus Purnun kanssa. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja tapahtuman turvallisuusjärjestelyistä mahdollisimman pian.

Haku näytteilleasettajaksi aukeaa huhtikuun aikana.

Lue lisää  SuviDesignin Facebookista

Millainen tapahtuma on SuviDesign joka on järjestetty Taidekeskus Purnussa jo vuodesta 2008?

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn ja Kuvataiteen Kesätoriin.

Lisäksi tuttuun tapaan lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa puheenvuoroja muotoilusta. Päivitämme luentojen pitäjän kevään kuluessa.

Tapahtumaan kannattaa tulla viihtymään koko päiväksi, sillä alueella on myös kahvio, uimaranta, venelaituri ja ruokateltta. Pääsymaksu SuviDesign ja Taidekeskus Purnu 12€ / 9€