SuviDesign

DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 21.−22.7.2018

Taidekeskus Purnu, Orivesi

Ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilua, taidetta ja ihmisiä


  • SuviDesign

 

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn, Kuvataiteen Kesätoriin sekä nähdä nykytanssiesityksiä. Lue lisää tästä.

Lisäksi tuttuun tapaan lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa puheenvuoroja muotoilusta. Löydät lisätietoa kevään kuluessa täältä.

Tapahtumaan kannattaa tulla viihtymään koko päiväksi, sillä alueella on myös kahvio, uimaranta, venelaituri ja ruokateltta.

SuviDesigniin kannattaa ottaa myös lapset mukaan! Koko tapahtuman ajan on työpaja, jossa tehdään lennokkeja kierrätysmateriaaleista.

 

Tutustu tästä ruokateltan menuun. Tarjolla lähiruokaa myös kasvis- ja vegaaniruokailijat huomioiden.