SuviDesign


DESIGNTUOTTEIDEN MYYNTITAPAHTUMA 
Taidekeskus Purnussa


  • SuviDesign

SuviDesign on ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilua, taidetta ja ihmisiä. Tule kokemaan tapahtuman inspiroiva tunnelma, nauttimaan taiteesta, hyvästä muotoilusta sekä tapaamaan tuotteiden tekijät!

SuviDesign on jurytettu designtuotteiden myyntitapahtuma, jonne osallistuvilta edellytetään laadukkaita ja omaperäisiä tuotteita. Esillä on käyttö− ja taide−esineitä lasista, puusta, metalleista, keramiikasta, tekstiileistä ja eri kierrätysmateriaaleista. Yhdistävänä tekijänä näillä kaikilla on designin syvin olemus: materiaalista ja käsityötaidosta tulee enemmän kuin osiensa summa, joka kiteytyy esineeseen jonka olemassaoloa ei tarvitse selitellä.

SuviDesign on syntynyt muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten tarpeesta esitellä tuotteitaan asiakkaille, tavata ammattitovereitaan ja luoda uusia kontakteja. Erityiseksi SuviDesignin tekee tapa, jossa nämä asiat yhdistyvät kiireettä ja inspiroivassa miljöössä. Vuosien aikana SuviDesigniin on syntynyt oma ilmapiirinsä ja yhteishenkensä, seikka joka saa sekä tapahtuman kävijät ja myyjät osallistumaan joka vuosi uudelleen.

Samalla käynnillä SuviDesignissa voi tutustua myös Purnun nykytaidenäyttelyyn ja Kuvataiteen Kesätoriin.

SuviDesign myyjien haku aukeaa huhtikuussa 2022, ja ilmoitamme asiasta sosiaalisessa mediassa. Seuraathan meitä jo Instagramissa ja Facebookissa?